У Білій Церкві відбулося перше засідання робочої групи з питань підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025рр.

Сьогодні ,23 травня відбулося перше засідання робочої групи з питань підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025рр. на території Білоцерківської МТГ.

Про це повідомила прес-служба БМТГ.

Заступник міського голови Анатолій Кравець, який є заступником голови даної робочої групи зазначив, що рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради № 261 від 9 квітня ц.р. затверджені заходи з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025рр. на території громади. Цим рішенням також утворено й дану робочу групу, яка має забезпечити виконання всіх заходів, аби якісно підготувати об’єкти соціально-культурного та житлового призначення до роботи в осінньо-зимовий період.

"Опалювальний сезон ми маємо розпочати вчасно. Кінцевою точкою підготовки до опалювального сезону є 1 жовтня. Ми маємо активно розпочати підготовку вже зараз, серйозно ставитись до викликів, які можуть виникати через блекаути. Тому завчасно розпочата робота - це можливість побачити слабкі місця і мати час їх виправити до початку опалювального сезону. Ми повинні напрацювати чітко злагоджений механізм, який дозволятиме протягом декількох годин привести у роботу необхідне обладнання для теплопостачання об’єктів критичної інфраструктури, закладів освіти, лікарняних установ, пунктів незламності та ін." - ,зазначив Кравець .

Також Анатолій Кравець поінформував про завдання, які розглядалися на обласному штабі з підготовки до наступного осінньо-зимового сезону та рекомендації, які були надані. Наголосив на необхідність підготовки котелень усіх установ до можливості використання альтернативних джерел електро- та теплопостачання; перевірку засобів комерційного обліку теплопостачання та електричної енергії; погашення заборгованості за теплопостачання комунальними установами; оформлення необхідної документації щодо надання дозволів на теплопостачання; інвентаризації та перевірки роботи обладнання у навчальних закладах, лікарнях; заготівлі дрів тощо.

У рамках підготовки до опалювального сезону буде також розглядатися готовність найпростіших укриттів та пунктів незламності.

Читайте також: Київщина передала партію дронів 72 бригаді Чорних Запорожців 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе