У Білій Церкві відбувся круглий стіл «Захист економічних свобод»

У Білій Церкві відбувся круглий стіл «Захист економічних свобод» у якому взяли участь представники українського бізнесу, бізнес асоціацій, громадськості, волонтерських організацій, політичних партій, місцевої влади.

Основна мета круглого столу - запобігти злочинним діям діючою влада, яка руйнує нашу економіку.

Учасники обговорили актуальні проблеми ведення бізнесу, йшлося також про свободу підприємництва, надмірне податкове навантаження, зменшення бюрократії та адміністративних бар’єрів для підприємців.

Результатом заходу стало підписання колективного звернення до Кабміну, ВРУ та народних депутатів, у якому учасники зазначили, що виступають за збереження спрощеної системи оподаткування, зокрема для аграрної галузі; відмову від намірів оподаткування грошових карткових переказів українців; реальну реформу митниці, податкової служби та БЕБ; збереження банківської таємниці та презумпції невинуватості для платників податків; за мораторій на перевірку бізнесу до кінця дії воєнного стану; збереження ставки акцизів на пальне, а також зменшення їх для аграріїв та для армії.

 «Ми не можемо допустити втілення Національної стратегії доходів як такої, що не має жодного зв’язку з політикою економічного відновлення та веде до посилення тиску на економіку замість її стимулювання. Для цього держава має стати на шлях лібералізації та дерегуляції, а не фіскалізації», – зазначили депутати ПП "Удар" 

Читайте також: "Українська Команда" передала  72 бригаді партію дронів 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе