Через борги гуртожитку в Білій Церкві «відрізали» світло. Люди стали заручниками

Жителі будинку в розпачі і за допомогою звернулись до нашого Телеканалу. 

Мешканцям гуртожитку по вулиці Першотравнева 8, вчора 1 серпня відключили світло на весь будинок за борги,  які накопичились через несплату кількох мешканців. 

«Виявляється, що декілька власників не сплачують свої платежі за світло, у них накопичилися великі борги і за рахунок цих людей, повинні інші бути обмежені в своїх діях та існуванні. В будинку не має газопостачання, взагалі, електроплити. І виходить, ні помитись, ні зварити їжі, ні підігріти тієї води, люди не можуть. Чому через декілька власників кімнат, які не чесні в своїх діях, повинні страждати інші?» - розповідає мешканка гуртожитку Олена. 

Заборгованість за будинком складає 120 тис грн. За словами жінки, не сплачують тривалий час за світло кілька кімнат, а страждає тепер весь гуртожиток. Мешканців будинку про відключення електроенергії ніхто не попереджував. 

Нагадаємо, Кабінет міністрів нещодавно скасував мораторій на відключення комунальних послуг та нарахування пені населенню. Як пояснюють Київській обласній ЕК, уникнути відключення електроенергії можна сплативши всю суму боргу одразу, або звернувшись до енергопостачальної компанії щодо можливості реструктуризації боргу на декілька місяців.

Для цього споживач має звернутися у центр обслуговування. Там йому слід укласти двосторонній договір розстрочки. Разом із енергетиками споживач домовляється про період, за який борг буде погашено. Зазвичай це від 3 до 6 місяців, залежно від суми боргу. 

Читайте також: Депутата міської ради підозрюють у незаконному заволодінні землями на Білоцерківщині.
 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе