Закриті засідання виконкому: Що приховує міська влада?

В регламент роботи виконавчого комітету Білоцерківської міської ради внесуть зміни, якими передбачається здійснення онлайн-трансляції всіх засідань комітету.

Відповідний проєкт рішення зареєстрував депутат Білоцерківської міської ради Андрій Леонов. 


Згідно з документом, виконавчий комітет повинен буде здійснювати онлайн-трансляцію всіх засідань комітету і розміщувати відповідне відео на офіційному сайті Білоцерківської міської ради. 

Крім цього, виконком повинен буде здійснювати фіксацію голосування членів виконавчого комітету по кожному питанню окремо та поіменно із зазначенням голосу «за», «проти», «утримався» і розміщувати цю інформацію на сайті міської ради. 

Зазначимо, що останні засідання виконавчого комітету, за ініціативи міського голови Геннадія Дикого, проходили у закритому режимі. 

Згідно з графіком проведення засідань виконавчого комітету Білоцерківської міської ради на І півріччя 2020 року, чергове засідання виконкому мало відбутися сьогодні, 28 квітня о 15:00. Однак, вкотре відео-трансляції на офіційному сайті міської ради та youtube-каналі не було. Що приховують доброчесні органи місцевої влади? 

Читайте також: Володимир Бабенко: «Оцінку маніпуляціям місцевої влади із майном концесіонера мають дати відповідні органи».

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе