Верховний суд повернув державі сотні гектарів землі на Білоцерківщині

Верховний суд підтримав позицію прокуратури і повернув державі 370 га земель сільськогосподарського призначення на Білоцерківщині.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київщини, вказані земельні ділянки, які відносяться до земель сільськогосподарського призначення, всупереч вимог чинного законодавства, були передані наказами Держземагентства в оренду громадянину для ведення фермерського господарства. Однак, орендар даними землями не користувався, а в подальшому, передав землю в суборенду діючому фермерському господарству, що забороненно законодавством.

Відтак, Верховний суд визнав та недійсними та скасув накази Головного управління Держземагентства у Київській області та договори оренди земельних ділянок площею понад 370 га на території Білоцерківського району. 

Читайте також: ​У Білій Церкві злодії побили і пограбували чоловіка​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе