У Білій Церкві відбулася позачергова сесія міської ради: найважливіші рішення

Підтримка лікарень, відкриті засідання виконавчого комітету, розвиток електричного транспорту та земельні питання - такими були основні теми позачергової сесії Білоцерківської міської ради.  

Вкотре депутати вирішили звернутися до правоохоронців з приводу крадіжки коштів, що виділялися міському парку ім. Т.Г. Шевченка. Через те, що міський голова минулого разу ветував подібне рішення, ніхто не був покараний за розтрати: 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Да уж ,сум бере за владу ,яка неспроможна вирішити проблему з парком ,з благодійними внесками ,яка деребанить комунальну власність не на користь громадян ,а взагали де гроши ?шо ми платимо?Де ЗІЗ для лікарень які постійно мають контакти з хворими на covit19,напріклад в міськ лік 1,де гроши на оплату медикам міськ лік 1 за работу з такими хворими,у нас постійно відділенні на карантині :ВАІТ,пульмонологія ,гастроентерологія ,ці хворі йдуть по лікарні разом з звичайними хворими ,чому цей підтвердженний контакт не оплачують приймальному відділенню ,рентген кабінету ,ми медики не роботи  и хворіємо в 5 разів частіші ,у нас є родини ,старі батьки і діти ,хто на це звертиє увагу ?Генадій Анатолійович ,будь ласка ,зверніть на це увагу ,ви влада на містях,к кому ще звертатися ?77
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе