Кількість заражених коронавірусом у Білій Церкві зросла до 61

Станом на 09:00 3 червня на Білоцерківщині 70  лабораторно підтвержених випадків COVID-19, з них 61 - в Білій Церкві, 9  – у Білоцерківському районі (с. М. Вільшанка - 1, с. Іванівка - 1, Фурси - 2, м. Узин – 5) (дані за весь час пандемії). За останню добу в місті підтвердили три нові випадки захворювання. 

В Білоцерківській міській лікарні №3 знаходиться 21 хворий на коронавірусну інфекцію, з них - 16 білоцерківці. 

Загалом, за період пандемії одужали 4 жителя Білоцерківського району (с. Фурси -1, с. М. Вільшанка -1, м. Узин -2) та 10 жителів Білої Церкви. 

У Київській області 1652  лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них за останню добу -  29. Загалом COVID-19 підтвердили у 24823 українців. Серед них 735 летальних випадків, але вже 10440 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 483 нові випадки.  

Раніше повідомлялося, що через негативну динаміку коронавірусної інфекції, дитячі садочки та спортивні гуртки в Білій Церкві поки що відкривати не будуть.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе