В поминальні дні напередодні Трійці у Білій Церкві заборонили відвідувати кладовища

Містянам взагалі радять утриматись від відвідування кладовищ. 

Перенесені після Великодня поминальні дні на батьківську суботу, 6 червня у Білій Церкві будуть відмінені. Зазвичай міська влада організовувала для білоцерківців транспорт, який довозив їх до кладовищ. Проте цього року його також відмінили.

Як повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради, кладовища для масових відвідин будуть закриті, крім випадків здійснення поховань.  

Мешканців Білої Церкви закликають дослухатися до рішення міськради і перенести відвідування кладовищ в інші дні, або на той час, коли закінчиться карантин. 

Зазначимо, що в більшості інших міст України, таких як Дніпро, Умань, Хмельницький тощо, дозволили в поминальні дні, на батьківську суботу відвідувати кладовища з дотриманням заходів особистої безпеки та обов’язковою наявністю засобів індивідуального захисту. При цьому, на кладовищах суворо заборонили вживати їжу та алкогольні напої.

Нагадаємо, що з 2 червня в рамках наступного етапу послаблення карантину, в Білій Церкві дозволили роботу  фітнес-центрів та  спортивних залів. Закритими залишися заклади дошкільної освіти та спортивні гуртки. 

З 5 червня, після рішення комісії техногенно-екологічної безпеки Київської області та рішення Білоцерківської міської ради, у місті планують дозволити роботу закладів громадського харчування на прийом відвідувачів всередині. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе