За вихідні в Білій Церкві підтвердили 12 нових випадків Covid-19

  • Covid-19 у Білій Церкві
Станом на 09:00 9 червня на Білоцерківщині 87 лабораторно підтвержених випадків COVID-19, з них 76 - в Білій Церкві, 11  – в Білоцерківському районі (с. М. Вільшанка - 2, с. Іванівка - 1, Фурси - 3, м. Узин – 5) (дані за весь час пандемії). За останні три дні в Білій Церкві підтвердили 12 нових випадків захворювання.

Про це повідомляє прес-служба Депратаменту охорони здоров'я Київської обласної адміністрації.

Під наглядом лікарів знаходяться 89 контактних осіб. На домашньому лікуванні перебувають 22 хворих. За вечь час пандемії у Білій Церкві одужали 29 білоцерківців і 4 жителя Білоцерківського району (с. Фурси -1, с. М. Вільшанка -1, м. Узин -2). 

У Київській області 1836 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них за останню добу - 24. Загалом COVID-19 підтвердили у 27856 українців. Серед них 810 летальних випадків, але вже 12412 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 394 нові випадки.  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе