У Білій Церкві від коронавірусу померла ще одна людина

  • У Білій Церкві від коронавірусу померла жінка
Усього летальних випадків вже 4

Сьогодні зранку, 19 червня від коронавірусної інфекції померла 65-ти річна жителька Білої Церкви, яка знаходилась в лікарні з 9 червня у важкому стані і була підключена до апарату штучного дихання. 

Про це повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради. 

Станом на 19 червня в Білоцерківській міській лікарні №3 перебувають 46 хворих, з них 34 білоцерківця. У 35-ти пацієнтів діагноз лабораторно підтверджений. На домашньому лікуванні перебуває 31 хворий.
 
Під спостереженням сімейних лікарів знаходяться 128 контактних осіб.

За весь період пандемії на Білоцерківщині підтверджено 134 випадки COVID-19, з них 121 - в Білій Церкві, 13  – в Білоцерківському районі: с. Іванівка -1, с. Шкарівка – 1, с. Чупира – 1, с. Макіївка – 1, с. М. Вільшанка- 1, с. Фурси-3, м. Узин –5).  Але вже 49 жителів Білої Церкви одужали. За останню добу в місті підтвердили 4 нові випадки захворювання. 

У Київській області 2142 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них за останню добу - 23. Загалом COVID-19 підтвердили у 34 984 українців. Серед них 985 летальних випадків, але вже 16 033 пацієнти одужали. За минулу добу зафіксували 921 новий випадок COVID-19 — це найбільша кількість з початку епідемії в Україні. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе