У Білій Церкві судитимуть ексначальника управління містобудування та архітектури міської ради

  • Білоцерківська міскрада
Колишнього начальника управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради судитимуть за фактом службового підроблення та зловживання службовим становищем, що завдало громаді м. Біла Церква понад 3,5 млн грн шкоди (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 364 КК України).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київщини. 

Встановлено, що в результаті протиправних умисних дій начальника у 2013 році із земель рекреаційного призначення Білої Церкви неправомірно вибуло 14 земельних ділянок площею 1,4 га вартістю понад 3,5 млн грн. 

«Зловживаючи службовим становищем, ексначальник управління містобудування та архітектури міської ради вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про те, що управління вважає за можливе відведення у власність вказаних земель.» - йдеться у повідомленні.
 
У разі доведення вини, ексначальнику загрожує ув’язнення строком до 6 років з позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом до 1 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Обвинувальний акт стосовно колишнього начальника управління містобудування та архітектури міської ради направили до суду.

Читайте також: ​Зарплати ТОП-чиновників Білої Церкви та перевезення пільговиків: Головні питання 98-ї сесії міськради​​​. (Відео)
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе