Компанія «Біофарма» за 7,5 млн. долл розпочала будівництво нового офісно-лабораторного комплексу

Компанія «Біофрама» інвестувала 7,5 млн. долларів у будівництво нового офісно-лабораторного комплексу. Термін завершення робіт - грудень 2021 року.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив президент компанії "Біофарма" Костянтин Єфименко. 

За його словами, новий лабораторний корпус включатиме: мікробіологічну лабораторію, хімічну лабораторію, молекулярно-біологічну лабораторію, науково-дослідну лабораторію та лабораторний коворкінг. 

Реалізація цього проекту має вирішити кілька завдань, як для самої компанії так і для країни:

«Біофарма зможе швидко, якісно і надійно тестувати свої препарати в необмеженій кількості (сьогодні ми тестуємо свої препарати в лабораторії на орендованих площах, або за контрактом); ми зможемо розробляти кілька нових продуктів одночасно; українські підприємці, що створюють стартапи у фармацевтиці зможуть отримати доступ до лабораторії за собівартістю (вартість реактивів та праці). 

Така лабораторія дорога, додаткові затрати - це постановка методів тестування. Впевнений, стартапу це непосильно, а в Україні немає такого сервісу. Перевірено. 

Запрацює коворкінг з усім необхідним обладнанням для роботи з клітинами, отож, кожен студент біологічного чи хімічного напрямку безкоштовно матиме доступ до новітнього обладнання і технологій; Держава матиме змогу контролювати якість біологічних препаратів, що завозяться до України.» - зазначає Костянтин Єфименко. 

 
Раніше повідомлялося, що білоцерківська "Біофарма" першою у світі провела клінічні випробування препарату Біовен - Костянтин Єфименко.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе