У Білій Церкві демонтують "наливайку" і кілька торгівельних споруд

Вчора, 23 лютого, під час чергового засідання, члени виконавчого комітету підтримали рішення про демонтаж двух споруд і однієї "наливайки" у Білій Церкві. 

Зокрема, мають бути демонтовані: 

- тимчасова споруда для підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця Стамбуляка Святослава Івановича по бульвару Михайла Грушевського, в районі будинку №4. 

- тимчасова споруда для підприємницької діяльності, а саме незаконно встановлена "наливайка", що розташована по вулиці Томилівській, в районі будинку № 50.

Як виявилося, власника незаконно встановленої споруди ("наливайки") так і не знайшли, а оскільки споруда і її діяльність ніяк не були зареєстровані, жодних податків до міського бюджету не сплачувалось. 

"Я так зрозумів, що не знайшли власника, тобто договору оренди ніякого не було? Тоді закидую камінь трьом службам: ЖЕК, на чий території знаходиться наливайка, друга - інспекція з благоутрою і третя - архітектура. Ось ці три служби повинні були відслідковувати, що там і як стоїть... Хтось це упустив." - зазначив член виконкому Сергій Беркут.

Ще ряд об'єктів мають демонтувати по вул. Леваневського, в районі будинку № 53 (район БК «Росава»), а саме: тимчасової споруди для підприємницької діяльності, палатки, дерев’яна прибудова, два біотуалети та ще одна прибудова до тимчасової споруди для підприємницької діяльності. 

Читайте також: Біла Церква-Київ: В Укрзалізниці анонсували маршрути нової київської електрички City Express.





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе