Хроніки сесії Білоцерківської міськради: Новий томограф, та підтримка правоохоронних органів

  • Хроніки сесії Білоцерківської міськради
Вчора, 30 квітня під час 30-ї сесії Білоцерківської міської ради депутати розглянули близько 400 питань, серед важливого - зміни до бюджету.

Так, враховуючи ряд нових, прийнятих депутатами програм, із міського бюджету фінансуватиметься поліція на суму 2 млн гривень. Виділені кошти підуть на придбання комп'ютерів, облаштування робочих місць, автомобілі та технічні прилади для правоохоронців. 

Також фінансує міський бюджет і службу безпеки України. На СБУ депутати виділили 1 млн 200 тис гривень.

Коім того, депутати підтримали розроблену програму всебічного розвитку дітей з особливими потребами. Для цього у міському бюджеті на 2021 рік передбачено 410 тисяч гривень. 

Достатню кількість голосів депутатів отимала і міська програма підтримки підприємців. Згідно з програмою, ті підприємці, які отримують виплати з державного бюджету у зв'язку із закриттям в період локдауну, можуть розраховувати і на підтримку із міського бюджету.

"Ми маємо право (ред. виплатити) до 8 тис грн із міського бюджету, як орган місцевого самоврядування, додати свою частку. Відповідно до постанов, на сьогоднішній день в обласній державній адміністрації визначать осіб, які отримають доступи до верифікації і вони будуть нам надані, тільки після цього ми зможемо здійснити дану виплату" - розповів заступник міського голови Василь Морський.

Також під час сесії, депутати підтримали програму "Доступне житло" для Білоцерківської громади. В рамках програми, Білоцерківська міськрада співпрацюватиме з державним фондом сприяння молодіжного житлового будівництва. 
 
Деталі у нашому сюжеті: 


Читайте також: 2 тисячі доларів за земельну ділянку у Білій Церкві. (Відео)

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе