Клуб за місцем проживання «Прометей» у Білій Церкві отримав 3D-лабораторію

У Білій Церкві, у клубі за місцем проживання «Прометей» встановили лабораторію 3D-друку, на якій діти зможуть опановувати проєктування та виготовлення   об’ємних моделей за допомогою сучасних технологій.

Як повідомляє пресслужба Білоцерківської міськради, дане обладнання було закуплено і встановлено в рамках реалізації проєктів-переможців Громадського бюджету 2020. 

Кошторис проєкту складав майже 285 тис. гривень і передбачав придбання 3D-принтерів і сканерів, окулярів віртуальної реальності, інтерактивної дошки, ноутбуків та іншого обладнаннядля організації навчальногопростору, а також фінансування підготовки кваліфікованих викладачів. Усі ці ресурси дозволять не лише відкрити новий напрям роботи з дітьми – 3D-моделювання, – а й осучаснити та вивести на новий рівень інші гуртки: робототехніки, конструювання й авіамодельний. 

Зазначимо, що технологія тривимірного друку – один із способів впровадження концепції STEM-освіти, котра включає комплексний розвиток дитини засобами науки, технологій, інженерії та математики (Science, Technology, Engineering, Mathematics). 

 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе