У Білій Церкві з'явиться алея Олімпiйської слави

  • У Білій Церкві з'явиться алея Олімпiйської слави
  • У Білій Церкві з'явиться алея Олімпiйської слави
  • У Білій Церкві з'явиться алея Олімпiйської слави
  • У Білій Церкві з'явиться алея Олімпiйської слави
У Білій Церкві біля стадіону "Трудові резерви" з'явиться "Алея Олімпійської слави". Проєкт втілять у життя в рамках реалізації проєктів-переможців Громадського бюджету 2020 року. 

Першочергово, за задумом автору проєкту Юрія Даценка, алея Олімпійської слави мала бути облаштована на бульварі Олександрійському. Однак, вже за розробленим проєктом, алею вирішили перенести на більш логічне для цього місце - на вул. Ярмаркова біля стадіону «Трудові резерви» - на місце зборів, змагань і зустрічей спортсменів всіх рівнів.  

За інформацією департаменту ЖКГ Білоцерківської міськради, надалі "алея слави" продовжиться по вул. Ш. Алейхема і буде доповнюватися новими іменами видатних спортсменів нашого міста. 

"Роботи по реконструкції по вул. Ярмаркова вже розпочато. Проектом передбачено – облаштування площі біля центрального входу в стадіон, ремонт тротуарної частини по вул. Ярмаркова з встановленням іменних плит спортсменам, та найголовніше – озеленення.  Замінимо старі дерева акації та гледичії на нові клени і кущі. Наразі дерева обстежені комісією, з них 44% в задовільному стані, 56 % в незадовільному. У вас ще є трохи часу переконатися в неякісному стані дерев і попрощатися з ними. А ми чекаємо наших спортсменів і готуємо місце для іменних плиток.  P.S. Не приймайте візуалізацію проекту за справжню картинку (дерева будуть високими, замість щебеню - кущі та багато різних моментів, які ви побачите під час реалізації." - зазначили у департаменті ЖКГ. 
 
Читайте також: У Білій Церкві в різних районах міста встановили контейнери для збору небезпечних відходів.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе