У Білій Церкві до Дня захисника України відбудеться Турнір з середньовічного бою

16 жовтня в Білій Церкві з нагодня Дня Захисника України відбудеться найвидовищніший захід осені - Турнір з середньовічного бою. Відважні лицарі у важких обладунках, справжні бойові мечі та сокири, прапори та щити з гербами, а головне - відвага, мужність і романтика Середньовіччя чекають на білоцерківців та гостей міста.

Середньовічний бій останніми роками набирає величезної популярності у всьому світі, й особливо в Україні. Адже він поєднує в собі неймовірне видовище, спортивний азарт, історичну достовірність і середньовічну романтику.

Змагання будуть проходити за правилами середньовічного бою, у форматі поєдинків 10х10, 3х3 (жінки і чоловіки), Щит-Меч (жінки і чоловіки), древкова зброя (жінки і чоловіки).

Спортсмени вдягнуть важкі металеві обладунки та покажуть свою доблесть у боях справжньою середньовічною зброєю, що зроблена за історичними зразками. Це не постановочні битви, тут все по-справжньому!

У перервах між боями на гостей чекає розважальна програма: виставка середньовічної і сучасної зброї, майстер-класи, лекторій, тир та інше. 

Початок о 10:30
Де: Локація біля БРУМу

Програма заходу:

- лицарські бої
- локація живої історії від клубу «Atira Ruthenia»
- вогняне шоу від театру вогню «Fly to the fire»
- виставка середньовічної і сучасної зброї
- майстер - класи з середньовічного бою
- лекторій (військова та історична тематика)
- лучний тир

Крім того, під час заходу, присутні зможуть побачити локацію живої середньовічної історії, дізнатися більше про середньовічний  побут та військову справу, та, звісно, пофотографуватися.

Формат живої історії, чудово зацікавлює у вивченні історії. 

Завершення турніру буде буде палким, у прямому сенсі!  "Fly to the fire" - перший театр вогню в Білій Церкві, підготував тематичне вогняне шоу на завершення.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе