На Білоцерківщині поліцейський врятував рибалку

На Білоцерківщині поліцейський, перебуваючи поза службою, врятував рибалку.

Як повідомляє пресслужба Білоцерківського районного управління поліції, подія трапилась 25 вересня, в день, коли Максим Момотюк був призначений на посаду поліцейського.

Цього дня, перебуваючи поза службою у себе вдома в селі Тхорівка Максим Момотюк вирішив спуститися до річки, де помітив автомобіль жителя сусіднього села, який часто приїздив на це місце порибалити. 

Раптом поліцейський почув стогін, який лунав зі сторони річки. Максим мерщій вирушив до водойми та виявив, що рибалка із сусіднього села перебуває у воді.  

Не гаючи ні секунди поліцейський швидко зорієнтувався та покликав на допомогу сусіда, з яким вони витягнули чоловіка з води. 
Правоохоронець одразу викликав медиків. Як з’ясувалось у 64-річного чоловіка у воді трапився інсульт, тому він пробув у водоймі майже вісім годин. 

Врятований чоловік після того випадку пройшов не один курс реабілітації, та сам зволів подякувати поліцейському. Під час спілкування чоловік не стримував емоцій та дякував батькам Максима за виховання їхнього сина, який гідний носити звання поліцейського. 

Нині Максим призначений на посаду дільничного офіцера поліції Білоцерківського районного управління поліції і тимчасово відряджений для проходження навчання в місті Суми.  


Читайте також: У центрі Білої Церкви BMW на смерть збив пішохода (Відео)​​​

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе