Виступ Олени Усенко потрапив у топ-6 найкращих виступів на "Дитячому Євробаченні-2021".

19 грудня, у Парижі відбувся масштабний пісенний конкурс серед юніорів "Дитяче Євробачення-2021", на якому Україну представляла 14-річна вокалістка з Білої Церкви Олена Усенко. Юна виконавиця увійшла до десятки лідерів та везе додому почесне шосте місце.

Олена Усенко емоційно та душевно виконала композицію "Важіль" рідною мовою, слова та музику для якої написала сама. Це допомогло їй вирватися в лідери та отримати 62 бали від професійного журі та 63 – за рахунок глядацького голосування. 

На сцені концерт-холу La Seine Musicale представниця України презентувала мінімалістичний номер без підтанцьовування та яскравих декорацій, на відміну від більшості інших учасників. Акцент був на самій конкурсантці – її голосі та емоціях.  

Не вдалося обійти Усенко конкурентів із Вірменії, Польщі, Франції, Грузії та Азербайджану, які сформували п'ятірку лідерів.

Країною-переможницею стала Вірменія. 14-річна вокалістка Малена набрала 224 бали завдяки динамічному виступу з піснею Qami, qami ("Вітер, вітер"). 

 

Читайте також: У Білій Церкві запалили вогні головної ялинки (Відео).

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе