Отримав три протоколи одразу: у Білій Церкві п'яний водій тікав від патрульних

Інцидент трапився вночі на одній із білоцерківських вулиць. Нетверезий водій порушив ПДР і намагався втекти від патрульних. Однак поліцейські наздогнали горе-керманича і склали на нього три адміністративні матеріали.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви, поліцейські виявили на Сквирському шосе автомобіль Peugeot, який неодноразово перетинав суцільну дорожню смугу. Охоронці порядку подали керманичу сигнал про зупинку, проте, він не лише проігнорував його, а й пришвидшив рух.

Інспектори розпочали переслідування автівки. Вже на вулиці Глиняній водій зупинив авто та вийшов із нього з піднятими догори руками. 

Під час спілкування з чоловіком патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Проте, пройти огляд на стан сп'яніння керманич відмовився.

На чоловіка склали три адміністративні матеріали: за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стан сп'яніння) КУпАП, ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП та ч. 1 ст. 126 (Керування ТЗ особою, яка не мала при собі посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП. 

 
Раніше повідомлялося, що в білоцерківському ЦНАПі зросте вартість виготовлення паспортів.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе