З 16 лютого учні 5-11 класів повертаються за парти

Сьогодні, 15 лютого під час чергового засідання, члени виконавчого комітету підтримали рішення "Про відновлення очної форми організації освітнього процесу в закладах освіти Білоцерківської територіальної громади з 16 лютого 2022".

За словами начальника управління освіти і науки БМР Юрія Петрика, кількість дітей та вчителів хворих на коронавірус у Білій Церкві наразі  зменшилась. 

Загалом з 333-х класів громади лише 27 класів початкової ланки перебувають на дистанційному навчанні, переважна більшість таких класів у школі №17. Серед 1600 педагогічних працівників громади 122 особи з різних причин перебувають на лікарняному. 

Таким чином, навчання для школярів з 5 по 11 класи відновлять і вже з 16 лютого діти повернуться до шкіл. Лише у школі №17 навчатимуться тільки 5-11 класи, а початкова школа буде переведена на дистанційне навчання до кінця наступного тижня. 

Також рішенням відновлюються заняття у закладах культури та спорту. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе