Небезпека ракетних ударів все ще існує - на Київщині з початку війни пролунало 353 сирени

У Київській області за 177 днів війни пролунало 353 повітряні тривоги, які мають загальну тривалість 14 годин на 22 хвилини. 

Згідно з мапами повітряних тривог, Київщина займає 14 місце за їх тривалістю порівняно з іншими областями , але це не означає, що їх можна ігнорувати. Небезпека існує завжди, тому варто під час них знаходитися в укриттях.

Також в ефірі телемарафону UArazom  заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін розповів, що напередодні Дня Незалежності України від росіян можна очікувати все, що завгодно.

Ми чудово знаємо, що російський лідер любить символізм, і тому ми чекаємо особливих сюрпризів для всіх мешканців нашої держави. Це не є таємницею, що ніякого штурму столиці чи наступу у цей день не передбачається. Водночас на озброєнні у росіян є і ракети, і авіабомби, й інше. Саме тому я закликаю громадян у ці дні дослухатися до наших порад, дотримуватись вимог комендантської години та належним чином реагувати на сигнали повітряної тривоги
 - сказав Євгеній Єнін 

Читайте також: Один з найбільших заводів Білої Церкви - під перевіркою АМКУ

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе