Завод у Білій Церкві задонатив мільйон гривень на допомогу ЗСУ

Компанія "Маревен Фуд Європа", чиї потужності розташовані у Білій Церкві допомагла ЗСУ. 

4 листопада компанія, вперше з початку війни, направила на спеціальний рахунок НБУ 1 мільйон гривень. Як запевнили на самому підприємстві, це перший транш довгострокового плану підтримки української армії. Окрім грошового траншу компанія передавала на фронт свою продукцію.  

Повідомляється, що новий власник компанії анонсував наміри щодо подальших інвестицій у нове обладнання та технології на виробництво у Білій Церкві та розвиток продукції, що тут виготовляється.

Нагадаємо, раніше у "Маревен Фуд Європа" заявили про зміну власника компанії, припинення виробництва Rollton та запуск в Україні міжнародного бренду Reeva. 

Раніше  власниками бренду зацікавилися у Службі безпеки України. Правоохоронці перевіряють чи пов'язана зміна кінцевого бенефіціарного власника ТОВ «Маревен Фуд Європа» з намірами приховати реальних бенефіціарних власників та можливий їх зв’язок із російською федерацією. 






Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе