На Київщині та в столиці відомий французький художник створив серію муралів

Французький вуличний художник Крістіан Гемі, відомий як C215, змалював війну у графіті на зруйнованих будівлях та техніці в Бучі, Гостомелі та Києві.

Першою роботою художника, якого часто називають “французькою відповіддю Бенксі”, була фреска із зображенням дівчини з квітковим вінком. Це двійник стіни, яку можна побачити в 13-му окрузі Парижа. ЇЇ створили за сприяння Міської ради Львова.

С215: “Так триває це друге перебування в Україні, тут, у Львові, з цим посланням любові та надії, адресованим усім закоханим, розлучених війною, натхненним французькою піснею з іншої епохи, іншої війни: Я буду чекати, я буду чекати день і ніч, я завжди чекатиму твого повернення…”.

Одна з цілей цієї поїздки С215 було намалювати свого сина Габіна у вишиванці на будівлі, яку зруйнувала російська ракета.
C215 зазначив, що повернення до Парижа було дуже важким.Адже йому доведеться “переварити те, що побачив у Бучі, погаслі обличчя, всюди діри від куль, гільзи на землі, кладовища з численними щойно виритими могилами, зруйновані будівлі, запустіння”.

Фото: C215

Читайте також : На Київщині повідомлено про підозру громадянину, який намагався вкрасти графіті Бенксі 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе