У Білій Церкві «Тролейбусне управління» на 30 млн грн закупить вживані автобуси

Під час останньої сесії Білоцерківської міськради, було прийняте рішення виділити з міського бюджету   30 млн грн «Тролейбусному управлінню» на придбання 30-х вживаних автобусів. 

Як пояснюють у міській раді, рішення прийняте у зв’язку з тим, що КП «Тролейбусне управління» є не конкурентним та в умовах війни і дефіциту електроенергії просто гине, а електротранспорт не має можливості працювати при відключеннях електроенергії. 

Крім того, зазначається, що під час надзвичайних ситуацій є необхідність залучення автобусів для евакуації населення та перевезення військових. 

Тож, згідно з рішенням, планують закупити бувші у використанні автобуси із двигунами екологічного стандарту не нижче «Євро 5» та пристосованих до потреб пасажирів з обмеженими фізичними можливостями. 

Але які саме це будуть автобуси наразі невідомо, так само, як і невідомо на яких маршрутах вони працюватимуть, чи будуть дублювати тролейбусні маршрути. 

Чи дасть можливість підприємству зменшити дотації з бюджету та стати самоокупним таке рішення, стане відомо згодом.  

Також було прийняте рішення, виділити з міського бюджету 3 млн 248 тис грн на модернізацію тягових підстанцій і реконструкцію ділянки контактної мережі.

Читайте також : У Білій Церкві заплатять 1,5 млн грн тим, в кого росія зруйнувала житло 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе