Кремль має 2 варіанти розвитку подій: поганий та дуже поганий - американський політолог

У Росії залишилося 2 варіанти, – політолог із США сказав, від чого залежить вибір Путіна. 

Україна отримує новітнє озброєння від країн Заходу. Російський диктатор Владімір Путін розуміє, що його поразка вже близько. Кремль має 2 варіанти розвитку подій: поганий та дуже поганий.

Таку думку в ефірі одного з українських телеканалів висловив політолог із США Раміз Юнус. За його словами, за яким варіантом підуть росіяни, залежить від успіхів ЗСУ на полі бою.

"Думаю, росіяни прекрасно розуміють серйозність ситуації. У них сьогодні лишилось 2 варіанти: поганий та дуже поганий. За яким варіантом вони підуть – буде залежати від успіхів ЗСУ на полі бою. Вони уважно слідкують за позицією Заходу в питанні постачання зброї для України", – зауважив він.

Раміз Юнус зазначив, що сміливість та наполегливість українців змінила порядок денний у всьому світі. Захід рішуче надає новітнє озброєння для ЗСУ. Нещодавно стало відомо, що Велика Британія передасть для України ракети Storm Shadow.

Я так розумію, вони мають підсилити контрнаступ ЗСУ. Думаю, заява президента Зеленського, що треба трохи почекати, говорить про те, що Захід дуже серйозно підходить до цього питання,
– сказав співрозмовник.

Політолог підкреслив: якщо ЗСУ будуть застосовувати ракети Storm Shadow, то зможуть діставати до кордонів з Росією або навіть матимуть змогу вигнати росіян ще далі.

Читайте також: Добровольчі формування на Київщині зберігають близько 8 тис одиниць зброї 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе