Білоцерківській громаді повернуто Грабарський ставок та 27 гектарів землі вартістю 506 млн гривень

Грабарський ставок та 27 гектарів землі вартістю 506 млн гривень повернуто Білоцерківській громаді. Став має стати заповідною зоною. 

Про це повідомив у своєму відео-зверненні народний депутат України, лідер ВШ «Українська команда» Київщини Микола Бабенко.

«Усі ми памʼятаємо, що землі навколо ставка та сам ставок декілька років тому були вкрадені у громади. Місцеві ділки на місці ставка бажали побудувати свої приватні котеджі. Особисто я підготував десятки звернень та запитів до правоохоронних органів. І ось, можемо говорити про те, що ставок і далі буде належати громаді та ніхто не буде здійснювати на його місці жодного будівництва. Окремо хочу подякувати за проведену роботу Білоцерківській окружній прокуратурі. Хочу відзначити, що для того, щоб унеможливити спроби роздерибанити ставок у майбутньому я ініціюю питання утворення заповідника місцевого значення на території Гарбарського ставка»,  - зауважив Микола Бабенко.

Читайте також : У Білій Церкві за майже 7 млн грн здійснять реконструкцію вулиці Театральна 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе