Олена Усенко з Білої Церкви може стати членом журі Національного відбору на Дитяче Євробачення-2023 : як підтримати співачку

В Дії триває голосування за журі Національного відбору на Дитяче Євробачення-2023.

З восьми кандидатів пропонується обрати трійку найдостойніших. 

Серед вісьмох кандидатів в журі є білоцерківська співачка Олена Усенко. Щоб підтримати талановиту білоцерківську співачку і композиторку необхідно до 17 вересня проголосувати в мобільному застосунку "Дія". 

 Можна віддати лише один голос і лише за одного кандидата. 
Щоб проголосувати, потрібно відкрити застосунок Дія у розділі «Послуги», натиснути на «Опитування» та обрати одного серед кандидатів.

 Олена Усенко – співачка, композиторка й авторка пісень. Представниця України на Дитячому Євробаченні-2021. Лауреатка «Чорноморських ігор» та учасниця «Голос. Діти». 

За результатами голосування буде сформовано рейтинг кандидатів у журі. Трьом членам журі, які наберуть найбільше голосів, буде запропоновано підписати угоду із Суспільним Мовленням. Обране журі разом з глядачами голосуватиме 1 жовтня 2023 року у фіналі Нацвідбору за представника України на Дитячому Євробаченні-2023, який представить Україну у Ніцці.  

Читайте також : Сьогодні в Україні відзначають День танкових військ 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе