У Білій Церкві відбувся інтерактивний вуличний івент «Стежка ментального здоров’я»

У рамках відзначення Дня ментального здоров'я, у Білій Церкві пройшла інтерактивна акція "Стежка ментального здоров’я" 

Акцію провели у дендрологічному парку «Олександрія».

До участі в інтерактивному заході долучилися близько тисячі студентів Білоцерківського національного аграрного університету. Вони також провели тренування для учасників.

Білоцерківці та гості міста могли відвідати тематичні локації, присвячені піклуванню про свій психологічний та фізичний стан. Також під час заходу можна було пройти тестування, щоб визначити свій ментальний стан та опанувати техніки самодопомоги: заземлення, дихання та інші.

Відвідувачам роздавали листівки з корисною інформацією про здоров’я людини. Крім того, всі охочі могли пройти обстеження, визначити рівень цукру в крові та виміряти артеріальний тиск в автобусі здоров’я, організованому Київським обласним центром контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Мета акції – привернути увагу кожної людини до важливості підтримання ментального здоров’я, навчити зберігати стійкість та душевну рівновагу в найскладніших ситуаціях, а за потреби – звертатися по допомогу до фахівців.

У відкритті івенту взяли заступниця голови Київської ОДА Леся Карнаух, депутатка Київської обласної ради Олена Шуст, психологи, амбасадори ментального здоров’я та містяни.

Захід відбувся у межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською.

Читайте також : У КНП "Білоцерківська міська лікарня #4" виявили низку порушень 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе