РФ масовано вдарила дронами - головні події ранку

РФ масовано вдарила дронами, Палата предстаників проголосувала за допомогу Ізраїлю без України. Головні події ранку. 

 Сили ППО вночі збили керовану ракету Х-59 та 24 дрона «Shahed» з 40, які випустила РФ, повідомили в Повітряних силах.

  Вночі на Івано-Франківщині атакували військовий об'єкт, там зайнялася пожежа, її загасили, повідомила керівнинця ОВА Онищук. На Львівщині зафіксували пʼять влучань безпілотників в обʼєкт критичної інфраструктури, люди не постраждали, повідомив керівник ОВА Козицький.

На Одещині безпілотники влучили по технічній території інфраструктурного об'єкта: руйнування не критичні, травмованих немає, повідомила керівниця пресцентру Сил оборони півдня Гуменюк.

 Близько опівночі вдарили безпілотниками по Харкову та передмістю: пошкоджені цивільний обʼєкт, приватні будинки, навчальний заклад та машини. Поранених немає. У вісьмох людей була гостра реакція на стрес.. 

 Палата представників Конгресу США проголосувала за законопроєкт про виділення 14,3 мільярдів доларів допомоги Ізраїлю, в якому відсутня підтримка України. Раніше видання The Hill повідомляло, що Байден планує накласти вето на проєкт республіканців.

 Вранці у лікарні помер 29-річний працівник «Нової пошти», який дістав поранень під час ракетного удару РФ по терміналу компанії під Харковом, повідомила пресслужба облпрокуратури. Кількість загиблих зросла до вісьмох людей. 

Читайте також : У Білій Церкві під час виконання робіт на підприємстві чоловіка вдарило струмом 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе