Контрнаступ Сил оборони під Авдіївкою, посилення захисту української енергосистеми — головні новини ночі

Проаналізовані експертами Інституту вивчення війни дані вказують на те, що українські війська контратакували під Авдіївкою і 19 листопада просунулися вперед. 

США і Британія спільно з Україною працюють над посиленням захисту української енергосистеми від російських обстрілів, повідомила посол США в Україні Бріджит Брінк

 МВС Росії оголосило співачку Джамалу в розшук, втім у базі не вказують за якою статтею нібито завели справу.

 На Херсонщині за добу шестеро людей отримали поранення від російських обстрілів, зокрема дитина. Внаслідок обстрілу Вільчі на Харківщині були поранені двоє чоловіків.

 У війні між Ізраїлем та бойовиками ХАМАС станом на 19 листопада загинули 48 журналістів, повідомив Комітет захисту журналістів.

 Аргентина обрала своїм новим президентом лібертаріанця Хав’єра Мілея. Він отримав майже 56% голосів виборців, а його суперник — міністр економіки Серхіо Маса — 44%, передає Reuters.

Мілей обіцяв радикальні зміни, спрямовані на виправлення десятиліть неефективної політики. Ця стратегія знайшла підтримку в населення, яке потерпає від падіння економіки, тривалого знецінення валюти та одного з найшвидших у світі рівнів інфляції. 


Читайте також : Зеленський вважає, що рівень української ППО дозволяє не зупиняти країну на декілька 6

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе