Педагоги з Білої Церкви відвідали Польщу з метою популяризації української культури

Делегація педагогів з Центру позашкільної освіти "Соняшник" на чолі з директором Лілією Ляшенко відвідали навчальні заклади польського міста Скокі з метою популяризації української культури. 

Про це повідомили на сайті Білоцерківської міської ради. 

Делегацію з Білої Церкви зустрічали міський голова Тадеуш Клос та секретар муніципалітету Бланка Гадзяк. Директор ЦПО "Соняшник" Лілія Ляшенко висловила сердечну подяку адміністрації, жителям м. Скокі та безпосередньо міському голові Тадеушу Клосу за допомогу жителям Білої Церкви та громадянам України у перші дні війни, адже місто Скокі дало прихисток понад 500 білоцерківцям.

Потім українську делегацію запросили до місцевої Академії розвитку "Планета дитинства", де було підписано договір про комплексну співпрацю між Академією розвитку та Центром позашкільної освіти "Соняшник".

В рамках поїздки до Польщі відбулася й зустріч педагогів ЦПО "Соняшник" з представниками Центру вдосконалення вчителів у м.Познань. Між сторонами було підписано угоду про міжнародну співпрацю, що в майбутньому має сприяти організації спільних освітніх проєктів, конференцій та воркшопів для педагогів та вихованців.

Польські друзі могли помилуватися виставкою надзвичайних творів, створених українцями. Свої роботи на виставці-продажу презентували вихованці та педагоги ЦПО "Соняшник". За всі отримані кошти, які вдалося зібрати на виставці-продажу з представленої колекції, було придбано тепловізор, який передали ЗСУ.

Читайте також : У Білоцерківській громаді діє програма підтримки ВПО - на що був спрямований кошторис цього року 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе