Білоцерківська міська лікарня №1 отримала новий сучасний ангіограф

У Білій Церкві в міській лікарні №1 з'явився новий сучасний ангіограф.

Відтак уже скоро пацієнти у відділенні інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії отримуватимуть лікування при гострих інфарктах та без потреби їхати у столицю.

«Досить часто людина не одразу звертається за медичною допомогою. А час іде. Потім поки швидка допомога. А якщо ще далека відстань… то втрачається час і вже нема того ефекту, та й в принципі по протоколу, не можна уже робити стентування. Тому дуже важливо, аби такі центри з таким обладнанням були у відстані не більше 60 кілометрів», - говорить головний лікар міської лакарні № 1 Анатолій Рогов.

Спеціалісти лікарні № 1 уже давно відчували потребу у даному обладнанні. Кілька років тому тут був подібний апарат, але він був орендований. Зараз завдяки спільній роботі депутатів міської ради, чиновників та народного депутата Миколи Бабенка, Біла Церква має свій ангіограф.

Я дуже радий, що у Білій Церкві нарешті у відділенні інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії буде свій ангіограф. Це врятує величезну кількість життів, особливо це стосується пацієнтів з інфактами, яких до сьогодні потрібно було везти у Київ. При цьому це призводило до втрати «золотої години», коли пацієнту можна провести оперативне втручання і врятувати. Я дякую всім депутатам, міській владі – разом нам вдалось втілити цей важливий проєкт у життя
, - говорить народний депутат України, лідер ВШ «Українська команда» Київщини Микола Бабенко.

Останній крок, аби дане обладнання запрацювало – отримання необхідної ліцензії, однак, головний лікар переконаний, що дуже скоро її отримають і фахівці лікарні зможуть надавати весь спектр послуг для кардіологічних хворих.



Читайте також: В міській лікарні #2 завершують ремонт приміщення під новий ангіограф 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе