У Білій Церкві прозвітували про підготовку до нового опалювального сезону

6 червня  відбулося чергове засідання робочої групи з питань підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025рр. на території Білоцерківської МТГ.

Заступник міського голови Анатолій Кравець, який є заступником голови даної робочої групи, поінформував, що 04 червня відбулося засідання регіонального оперативного штабу з питань підготовки об’єктів Київської області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 року. На ньому було визначено першочергові завдання для всіх громад  Київщини.

Відповідно, під час засідання місцевої робочої групи були розглянуті питання щодо стану підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Білоцерківської територіальної громади до роботи в наступний осінньо-зимовий період.

 Також прозвітували про результати перевірки об’єктів критичної інфраструктури для  проведення навчань з підключення цих об’єктів до джерел альтернативного живлення.

 Зупинилися на результатах вивчення можливості встановлення об’єктів розподіленої генерації (когенерації) для забезпечення енергопостачання та функціонування систем централізованого опалення населених пунктів Білоцерківської громади у разі виникнення позаштатних ситуацій під час проходження опалювального сезону 2024-2025 року.

Особлива увага була акцентована на необхідності погашення заборгованості за теплопостачання комунальними установами.

 Крім того, присутні обговорили питання щодо організації роботи ліфтів, враховуючи стабілізаційні відключення електроенергії.

Читайте також: На Київщині вже працюють 145 пунктів незламності 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе