У Білій Церкві показали як дезинфікують тролейбуси

Через ймовірну загрозу зараження коронавірусом, грипом та ГРВІ із усіма білоцерківськими перевізниками мають провести роз’яснювальні роботи щодо дезинфекції міського транспорту. 

Білоцерківське тролейбусне управління вже розпочало проводити посилену санітарну обробку міського транспорту. Усі тролейбуси дезинфікують сертифікованими препаратами, які не представляють шкоди здоров'ю людини та покликані покращити санітарний стан салонів транспорту. Як зазначють на підприємстві, після обробки тролейбуси провітрюються, після чого вже виїжджають на маршрути.  

Крім того, щоденно у тролейбусах здійснюють вологе прибирання, а також проводять дезінфекцію поручнів методом протирання.  Працівники, які проводять дезінфекцію працюють у відповідних засобах.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника ,який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе