За вихідні у Білій Церкві від коронавірусу померли дві людини

Станом на 09:00 1 червня в Білоцерківській міській лікарні №3 знаходиться 17 хворих, з них - 16 білоцерківці. За вихідні коронавірус забрав життя двох жителів Білої Церкви.

Загалом, за весь час пандемії на Білоцерківщині підтвердили 64 випадків COVID-19, з них 55 - в Білій Церкві, 9  – у Білоцерківському районі (с. М. Вільшанка - 1, с. Іванівка - 1, Фурси - 2, м. Узин – 5).

За добу до міської лікарні № 3 з діагнозом коронавірусна інфекція поступили чотири жителя Білої Церкви. На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 16 хворих. Під наглядом сімейних лікарів перебуває 105 контактних осіб.  

У Київській області 1600 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них за останню добу -  27. Загалом COVID-19 підтвердили у 24012 українців. Серед них 718 летальних випадків, але вже 9690 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 340 нових випадків.  

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль долучився до вирішення проблем медиків Білої Церкви.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе