Щоденна статистика захворюваності на коронавірус у Білій Церкві

  • Коронавірус в Білій Церкві
Станом на 09:00 10 червня в Білоцерківській міській лікарні №3 перебуває 31 хворий на коронавірусну інфекцію, з них 20 білоцерківців. На домашньому лікуванні перебувають 23 хворих. Під наглядом лікарів знаходяться 92 контактні особи.

Загалом за весь період пандемії на Білоцерківщині було підтверджено 87 випадків COVID-19, з них 77 - в Білій Церкві, 10  – в Білоцерківському районі (с. М. Вільшанка - 1, с. Іванівка - 1, Фурси - 3, м. Узин – 5). Але вже 29 жителів Білої Церкви одужали.

У Київській області 1865 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них за останню добу - 29. Загалом COVID-19 підтвердили у 28831 українця. Серед них 833 летальних випадків, але вже 12769 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 525 нових випадків.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube






Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе