"Ремені безпеки рятують життя". У центрі Білої Церкви з'явився симулятор ДТП

  • "Ремені безпеки рятують життя". У центрі Білої Церкви з'явився симулятор ДТП
Представники патрульної поліції Білої Церкви влаштували акцію та встановили у центрі міста симулятор дорожньо-транспортної пригоди. Проїхати та відчути, як ремінь безпеки фіксує людину у кріслі під час аварії, можуть всі охочі.

Симулятор використовують для наочного прикладу – як ремінь безпеки може врятувати людину під час зіткнення. Крісло з ременями безпеки розташоване на майже півтораметровій діагональній підставці. Донизу сидіння рухається зі швидкістю 16 кілометрів на годину. 

Під час тестування патрульні стежили за тим, аби пасажири були пристебнутими. Якщо людина не зафіксувала ремінь безпеки, симулятор не запускали. 

На симуляторі може проїхатися кожен охочий. У Білій Церкві акція "Пристібайся – не жахайся" триватиме до 23 травня. Симулятор буде встановлено 27.05 Навпроти будинку урочистих подій о 14.00, та 28.05 (ПЕРЕНЕСЕНО) з 12.00 біля центрального входу до Дендропарку “Олександрія”.

Деталі у сюжеті: 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе