У Білій Церкві врятували чоловіка, який впав до колодязя

Вихідними до поліції Білої Церкви надійшло повідомлення від мешканки села Ксаверівка, що на Білоцерківщині. Жінка пояснила, що потребує допомоги поліції, оскільки схвильована поведінкою свого сусіда, який бігає та галасує посеред вулиці.

На місце виклику прибули патрульні, які виявили господаря будинку в його ж колодязі.

Охоронці порядку одразу викликали за адресою працівників ДСНС та медиків, оскільки розуміли, що життю чоловіка загрожувала небезпека. До приїзду рятівників поліцейські постійно підтримували розмову з чоловіком та роз'яснювали його дії.

Коли прибули рятувальники, з'ясувалося, що глибина колодязя складає близько 12 метрів. У зв’язку з тим, що чоловік перебував у нетверезому стані, самостійно не міг надіти пожежного ременя та подвійну рятувальну петлю на себе. Тому, рятувальникам довелося спускатися до нього. 

Спільними зусиллями рятівників, працівників поліції та небайдужих громадян 49-річного чоловіка вдалося витягнути. Медики діагностували у нього переохолодження та транспортували до лікарні Василькова для загального обстеження. 

Поліцейські застерігають громадян бути обережними та дбати про свою безпеку. У разі виклику допомоги рекомендуємо звертатись на номери екстренних служб "101"-ДСНС, "102" - поліція, "103" - швидка медична допомога. Крім цього, в місті Біла Церква працює Центр оперативного реагування за номером 067-310-77-55.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе