"Найсміливіша нація у світі": українці запустили в фейсбуці патріотичний флешмоб


Попри розбіжності, суперечки та сварки, українці мають чудову рису – вміння єднатися у важкий час. Підтвердженням цього є новий флешмоб, який українці запустили у фейсбуці.

Чимало людей встановили на свої аватарки жовто-блакитні прапорці як нагадування про те, що Україна – єдина. 

Стрічка у фейсбуці "замайоріла прапорцями" пізно ввечері, 25 січня. Як написав Член наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Євген Глібовицький, ці аватарки з прапором повертають відчуття, що не акцентувалися з часу Майдану.

"В них і єдність різностей, яка, хоч не виставлялась на вітрину, незримо була присутня всі ці роки. І вже зріліша стриманість форми. І розуміння неймовірної сили, яка стоїть за кожною декларацією любові",– наголосив Глібовицький.


Користувачі соцмереж швидко підхопили ідею та стали учасниками флешмобу. На їхню думку, це дійсно єднає Україну та її громадян. Ось, що вони пишуть:

"У мене вся стрічка — аватарки з прапором. Це радісно. Радять не панікувати. А я раджу — єднатися. Як тоді".
"Я належу до найсміливішої нації світу, яка не боїться сказати Росії "забирайся". Україно, будь міцною!".
"Сприймаю це як мобілізацію, перепис, мовляв".

Цікаво, що такі теплі коментарі залишають люди, які також встановили на аватарку жовто-блакитні прапорці. Це нагадує про те, що кожен з нас різний, але є те, що об'єднує. І це, звісно ж, Україна.

Участь у флешмобі взяли українські військові, активісти, політики та просто небайдужі українці.

Слід зауважити, що попри напружену ситуацію біля наших кордонів, Україна не залишається на самоті. Окрім, потужної підтримки самих українців, які готові зубами вигризати кожен шмат нашої землі у ворога, Україна має союзників в Європі та далеко за її межами.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе