Бюрократією Перемогу не здобудеш - "Українська команда" звернулася до уряду

Волонтери «Української команди» вимагають від Кабінету міністрів не відтермінувати, а скасувати постанову №953 від 5 вересня 2023 року «Деякі питання пропуску та обліку гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану». 

Постановою №953 вводиться новий Порядок прийому з-за кордону та розподілу в країні гуманітарної допомоги. Цей документ унеможливлює отримання гуманітарної допомоги від іноземних партнерів і спричинить колапс волонтерської діяльності.

"Кожен пункт цього Порядку - це чергове коло бюрократичного пекла, яке тепер доведеться долати усім волонтерам України",-вважають в "Українській команді" 

Волонтери зазначають, що замість допомогати людям вони будуть змушені переконувати західні благодійні фонди, щоб ті виконували надмірні урядові вимоги щодо ввезення гуманітарних вантажів. Це позбавить мільйони простих українців і військових необхідної вчасної допомоги. 

Волонтери закликають уряд скасувати постанову №953, яка паралізує волонтерський рух в країні.

Читайте також : На святи Миколая у Білій Церкві планують відкрити ковзанку 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе