Жінкам Київщини пропонують взяти участь у проєкті "Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку"

Мешканки Київщини мають можливість взяти участь у проєкті "Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку", що є ініціативою Міжнародної організації праці

Про це повідомила в своєму дописі голова Ржищівської МТГ Крістіна Чорненька.

„Якщо ви далекоглядна жінка віком від 18 до 54 років, яка проживає в Київській або Житомирській областях й мрієте створити послуги з догляду та розвитку дітей раннього віку на дому в своїй громаді, це проєкт саме для вас" - йдеться в дописі .

На основі конкурсного відбору буде обрано тридцять учасниць, що приєднаються до першої когорти жінок-новаторок, які формуватимуть майбутнє сфери послуг догляду та розвитку дітей раннього віку на дому в Україні. Ця ініціатива - не просто про відкриття дитячого садочка на дому, це можливість для жінок розкрити свій потенціал завдяки інтенсивному тренінгу з підприємництва та створення дитячого садка на дому.

Навчальний курс включатиме основні аспекти створення та розвитку бізнесу з догляду та розвитку дітей раннього віку на дому. Після проходження курсу найвмотивованіші п’ять учасниць отримають фінансову допомогу в гривневому еквіваленті ( до 5 000 доларів США) кожна для відкриття свого дитячого садка на дому. А досвідчені ментори та експерти стануть наставниками й нададуть підтримку для забезпечення сталого успіху ваших послуг.
Аби долучитися до проєкту, заповніть гугл-форму за посиланням. Під час реєстрації поділіться своєю мотивацією, досвідом і планами щодо сприяння цілям проєкту.

Заявки приймаються до 28 січня 2024 року.
Основні критерії участі:
● Жінка у віці від 18 до 54 років.
● Проживає у Київській або Житомирській областях.
● Має пристрасть до догляду за дітьми та мріє відкрити власний дитячий садок на дому.
● Готова взаємодіяти з дітьми раннього віку, забезпечуючи їх догляд та розвиток.
● Прагне створити безпечне, емоційно комфортне та розвиваюче середовище для дітей.

Навчання і конкурс грантів проводяться в межах проєкту “Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку” за ініціативи Міжнародної організації праці (МОП) та впроваджується Всеукраїнським фондом "Крок за кроком".

Читайте також: Рада ухвалила створення електронного реєстру військовозобов'язаних 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе