Співачка Olena Usenko з Білої Церкви повертається до свого рок-коріння



Співачка Olena Usenko, родом  з Білої Церкви, презентує нову роботу «Hopeful Time». Після декількох танцювальних поп-треків артистка повертається до свого стилю, в якому змішує елементи рок-музики та сильного, потужного вокалу. 

Пісня «Hopeful Time» – це поп-рок-балада, де гітарні рифи підсилює неймовірно потужний вокал співачки, а мелодизм голосу робить трек інтимною особистісною історією. 

«Ця пісня про першу зустріч із самим собою після завершення історії кохання. Це той момент, коли ти наодинці зі своїми думками та емоціями й обираєш один шлях із двох. Перший – потонути у стражданні. Другий – прийняти цей досвід та вирушити далі у подорож прекрасною дорогою життя», – розповідає Олена.

Разом із треком артистка презентує візуалізацію чуттєвої історії про закінчення лав-сторі.

«Hopeful Time» дуже особлива пісня для мене. Тому режисувати кліп я довірила людині, яка відчуває мене та розуміє ідею з пів слова. Режисером кліпу став JASE 51 (Єгор Горлов). Також у кліпі знявся прекрасний актор Максим Новгородський. Завдяки йому нам вдалося передати історію почуттів. Я та актор дійсно сварилися на знімальному майданчику. Для кадру звісно ж. Тож у роботі ви побачите щирі емоції», – ділиться співачка. 

Зйомка відео тривала близько 16 годин. На кадрах зображене розставання між хлопцем та дівчиною. Символом їхнього кохання є червона троянда, що наприкінці кліпу горить живцем. 


Також у відео закладена ще одна пасхалка. Кліп є продовженням попередньої роботи співачки «Очі завʼяжу».  

«Ми показали зустріч персонажів, сварку та емоції, які відчувають партнери під час того, як вирішують зберігати їхні стосунки, чи відпустити та йти далі. В кінці ви побачите їхнє рішення. А далі… їхнє життя триватиме новою музикою та новими історіями», – обіцяє Olena Usenko.



 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе