У Білій Церкві відкриють навчальний простір з біології – «Bioschool»

Фармацевтична компанія Biopharma планує 1 липня відкрити у Білій Церкві навчальний простір з біології – «Bioschool».

Про це повідомив президент компанії "Біофарма" Костянтин Єфименко.

Головна ціль ініціативи - популяризувати біологію в школі, створити базу для підготовки команди України до участі в Міжнародних олімпіадах з біології, організувати місце для проведення практичного туру Всеукраїнської олімпіади з біології та стати одними з лідерів на Міжнародних олімпіадах.

Зокрема, до 1 липня планують створити команду з 10 найкращих викладачів в різних галузях біології (молекулярна та клітинна біологія, біохімія, біофізика, ботаніка, зоологія, біологія людини, вірусологія, мікробіологія, генетика та ін.) та підготовити навчальні програми.

Практика та стипендії

Також буде сформовано класи для теоретичних та практичних занять.

Учні на практиці з біології матимуть доступ до pH-метрів, систем для виділення нуклеїнових кислот РНК/ДНК, біологічних, цифрових мікроскопів, обладнання для імуногістохімії, СО2 -інкубаторів, газових та рідинних хроматографів, кріосховищ Дьюара та ін.

За словами Костянтина Єфименка, буде запроваджено стипендії для вчителів, які виховали призерів Всеукраїнської олімпіади та стипендії для учнів-переможців. А для 30-40 найкращих учнів-біологів 8-11 класів організують заняття з репетиторами. 

«Впевнений, що за Біологією світове майбутнє. Маємо бажання стати частиною цього процесу, а не просто спостерігати з 27-го ряду.» - зауважив Єфименко. 
 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе