Громади Київщини підписали меморандум про співпрацю із фондом UNICEF

Сьогодні, 5 березня, UNICEF та 9 громад Київської області підписали меморандум про співпрацю.

Про це повідомила прес-служба Київської ОВА.

Меморандуми були підписані з Димерською, Ірпінською, Макарівською, Вишгородською, Бучанською, Іванківською, Гостомельською, Бородянською та Великодимерською громадами.

Підписання угод сприятиме наданню комплексних соціальних, медичних, освітніх послуг, послуг у сфері захисту дітей та основних послуг, включаючи водопостачання та санітарію, для постраждалих від російської збройної агресії дітей та сімей до 2026 року.

Під час заходу також відбулася презентація "Плану дій ЮНІСЕФ для Київської області" та "Національного плану відновлення і планів відновлення громад у контексті децентралізації".

Програма відновлення, яку ЮНІСЕФ реалізує у партнерстві з майже 50 громадами по всій Україні за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, спрямована на побудову кращого майбутнього для мільйонів дітей в Україні, приділяючи особливу увагу найбільш вразливим їх категоріям.

Читайте також: Білоцерківська громад закупить 150 FPF-дронів та електронні тренажери для ЗСУ 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе