У Білій Церкві діє запис на безкоштовну стоматологію для військових

В Київській ОДА назвали контакти для запису на безкоштовну стоматологію для військових.

Фінансування Київської обласної Програми соціальної підтримки Захисників та Захисниць України у 2024 році у Київській області збільшено майже в два рази, що надає можливість, зокрема, й скористатися послугами стоматології безкоштовно.

Про це повідомляє прес-служба  КОВА.

Обласна програма дозволяє забезпечити матеріальною допомогою учасників АТО (ООС), осіб які брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією росії проти України, бійців-добровольців, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, а також родин Героїв Небесної Сотні.

Заходами Програми передбачені, серед іншого, й відшкодування витрат на придбання лікарських препаратів та засобів, які не входять до Національного переліку основних лікарських засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 року № 333 (зі змінами), Захисникам та Захисницям, які брали участь у захисті Батьківщини та членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

У 2024 році з метою підтримки діючих військовослужбовців та ветеранів війни Програму доповнено заходом  щодо оплати терапевтичних стоматологічних послуг, хірургічних стоматологічних послуг та послуг із зубопротезування. Збільшено обсяги фінансування на ці послуги у програмі до 11 млн грн.

Для отримання послуг за цим заходом громадянам потрібно звертатись до Комунального некомерційного підприємства Київської обласної ради "Обласна стоматологічна поліклініка" за адресою: м. Біла Церква, вул. Підвальна, буд. 28 А (тел. 096 689 17 74).

Читайте також: Київщина оплатить послуги щелепно- лицьової хірургії для військових 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе